top of page

Hoe gaat dat,

autorijles?

In de eerste lessen leer je om de auto onder controle te krijgen en te houden. Je leert sturen en schakelen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij de baas bent over de auto, en niet andersom. Stapje voor stapje zul je vorderingen maken. De ene les oefenen we iets nieuws, en dat herhalen we de volgende les. Als het nodig is oefenen en herhalen wij het nog een keer, tot we de volgende stap kunnen doen. Van drie nieuwe dingen tegelijk leren word je niet gelukkig! De basis moet goed zijn, en daarop bouwen we verder. Je begint aan iets nieuws als je het vorige beheerst. Dit zorgt voor een mooie opbouw van wat je leert.

 

Als je het sturen en schakelen al behoorlijk onder controle hebt, leer je weer allemaal andere nieuwe dingen erbij. Waar je precies op moet letten tijdens het rijden (o.a. voorrangregels) en hoe je bijvoorbeeld het beste kan parkeren.

Op een bepaald moment heb jij alles geleerd en hebben wij alles geoefend; Je bent een goede chauffeur en je gaat vol vertrouwen naar je examen!   

Renault captur

We rijden in een Renault Captur. Je zit (en rijdt!) hier heel comfortabel in. Doordat het een iets hogere auto is heb je een zeer goed overzicht in het verkeer en de wat grotere spiegels zorgen ook voor heel goed zicht.

Auto 058Rijles Leeuwarden.png

lessen van
60, 75 of 90 minuten

Een rijles duurt 60, 75 of 90 minuten. In jouw les hoef jij niet iemand op te halen of terug te brengen. De hele les is voor jou!

Op een plezierige manier leer je autorijden, en hoe je het geleerde ook ná je examen blijft toepassen.

bottom of page